ראשון לציון
“למשפחה בת 4 נפשות שמהות חייה מרוכזת סביב חופשות , נופש ובילויים , היה חשוב שבביתם הפרטי יוכלו  להמשיך להנות מבלי לוותר על  תחושת היציבות והבטחון החשובים לכל אדם.”

למשפחה בת 4 נפשות שמהות חייה מרוכזת סביב חופשות , נופש ובילויים , היה חשוב שבביתם הפרטי יוכלו  להמשיך להנות מבלי לוותר על  תחושת היציבות והבטחון החשובים לכל אדם.

במרכז ראשון לציון , מוקם בית מגורים בן שלוש קומות שמתחבר אל האווירה הנקייה והחדישה ששוררת במקום. מיקום הבית נקבע בפאתי המגרש , רחוק מהרחוב. השיקול העיקרי היה ניצול מירבי של אור השמש לטובת הצמחים והנאת בני הבית והאורחים מזיו השמש עד שעות השקיעה. תכנון הבית מבוסס על עיקרון השפעת מבנה על סביבתו, בנייה מודרנית מקווים ישרים מקבילים שמייצרים קוביות בולטות בגדלים ובמרחקים שונים. 
מעבר ליחידיות הזו ,בולטת שקיפות פנים הבית החשוף כולו לחצר המקדימה את הבית אשר במרכזה בריכה גדולה גולשת ושורה של עצים המהווים איזורי צל נרחבים.
כשנכנסים פנימה עומדת בפני הבאים הברירה להישאר בקומת הכניסה הכוללת את כל האיזור החברתי, לרדת למרתף הבילויים או לעלות לקומת חדרי ילדים . לכל אורך המדרגות משתרע קיר CNC  בצבע לבן שמוסיף יופי וייחודיות לאזור
הציבורי.