ירושלים
“הדרישה העיקרית של בני הזוג הייתה יצירת האפשרות לאירוח של כל בני המשפחה בסופי שבוע, מבלי לגרוע מיופייה ומהפונקציונליות של פינת האוכל ביום יום. ”

לשם כך, בתהליך התכנון, הושם דגש על עיצוב ומיקום פינת האוכל שהוצבה במרכז הבית ולא, כפי שנהוג בדרך כלל, באחת הפינות של החלל. על מנת להדגיש את חשיבות פינת האוכל, תוכנן גוף תאורה ממוטות ברזל שנצבעו בצבע זהב ויצרו הרמוניה עם גופי התאורה שהוצבו מעל האי במטבח.

מיקום פינת האוכל יצר חיץ  וירטואלי בין שני החללים המרכזיים.

שיש הנאוליט המכסה את שטחי העבודה ואת האי מכל צדדיו ונגיעות הזהב שבגופי התאורה התלויים השלימו את יצירת החלל המודרני והיוקרתי שביקש הלקוח להשיג, יחד עם דגש על תחושת שייכות לבית חם ומזמין.

בסלון, הוקם קיר מרכזי שיראה מכל זווית בקומת הכניסה ויהווה רקע לכל הרהיטים שנבחרו.  הקיר חופה באריחים דמוי ברזל חלוד המביאים את הטבע והחיבור לאדמה אל תוך החלל הפנימי .