מודיעין
“ביתי הוא מבצרי" זו המנטרה שהנחתה את האדריכל קובי קררו בעיצוב הבית למשפחה בת 5 נפשות ”

הדרישה העיקרית של בני הבית הייתה :בניית חלל מספיק גדול שיכול להכיל את כל דיירי הבית בארוחות שישי ויצירת חדר מגורים מזמין שיאפשר זמן איכות לזוג ולילדים שטרם עזבו את הקן .

קומת הכניסה הורחבה על ידי שבירת קיר חיצוני והוספה של 5 מ"ר אשר יצרו את השינוי הגדול בחלל שאפשר מצד אחד חיבור בין המטבח לסלון ומצד שני הפרדה ברורה בין החללים וזאת על ידי האי הגדול שהוקם בהתאמה במרכז החלל ויצר חיץ וירטואלי .קיר הכוח בסלון חופה באריחי בטון בגוונים שונים , ובמזנון המשולב בקיר הותקן קמין גז המאפשר התכנסות סביבו בימי החורף הקרירים .

גופי התאורה שיוצרו בקפדנות נצבעו בזהב ותרמו לתחושה האוורירית והמודרנית שבחלל. קיר זכוכית המורכב מחלונות שקופים גבוהים הפריד בין הפנים לחוץ ותרם לשילוב התאורה הטבעית ונוף ירוק אל תוך החלל הציבורי .